Testimonios

Elisabet es una excelente profesional, crea un ambiente cómodo y de confianza en el que una se siente libre para expresar lo que le ocurre. Tiene mucha empatía y sabe detectar con detalle los problemas psicológicos, desde los cuales te devuelve una terapia ajustada a tus necesidades y eficaz. Estoy muy satisfecha con Elisabet como terapeuta, la recomiendo 100%.

MBL.

Vaig començar teràpia amb l’Elisabet Aguilá després de passar per un episodi de vertigens i ansietat pel qual no trobava tractament ni millora.

L’Elisabet em va diagnosticar una depressió amb un component d’ansietat i varem començar una teràpia que em va ajudar moltissim. Vaig aprendre a controlar els episodis d’ansietat, a detectar quins eren els seus desencadenants i cóm fer-hi front.

Em va ajudar a resoldre episodis dolorosos de la meva vida que havien quedat sense resoldre i em provocaven angoixa i dolor.

L’Elisabet és una professional empàtica i serena que condueix molt bé tot el procés respectant en tot moment el ritme del pacient i la seva intimitat.

MR

Quan vaig conèixer l’Elisabet havia decidit posar fi a una anorèxia mal curada i arrossegada des de l’adolescència. Tot i que el principi va ser molt dur, l’Eli sempre va ser-hi per ajudar-me, tractar-me i animar-me a lluitar. Poc a poc, el que jo havia pensat que seria totalment impossible, es va anant fent realitat, la meva percepció de mi mateixa va millorar, vam tractar problemes de base que jo no sabia que podien ser la causa del problema i em va ensenyar a estimar-me i canviar per convertirme en algu més feliç. Ara mateix tinc una vida normal, sóc feliç amb el meu cos i no tinc por de menjar, disfruto de la vida i he tingut 2 fills sans. L’Eli ha ajudat a que tot això hagi estat possible. Tant de bo l’hagués conegut abans!

Laura

Con un trastorno alimentario desde los doce años. Descreída por completo de la eficacia de las múltiples terapias a las que había acudido a lo largo del tiempo. Casi con treinta años fui a dar con Eli, en un momento extremo de mi enfermedad, con dificultades para salir de casa y para comunicarme con los demás. Ya había interiorizado que mi vida podría, como mucho, mejorar un poco, pero que siempre estaría conmigo la enfermedad y sus rasgos. Pero no. No ha sido así. Llevo más de dos años de alta de terapia de trastorno alimentario, tengo una vida plenamente sana en relación con la comida y con mi aspecto físico. No hay operaciones bikini en mi cabeza, ni dietas, ni calculadoras de calorias y alimentos, ni deporte exhaustivo compensatorio. Con Eli me he sentido siempre retada intelectualmente, lo que me ha ayudado a que pueda valorar mis dificultades objetivamente y buscar alternativas por mí misma. El camino es de cada paciente, sin embargo, tener a Eli como «guía turistico» en tu proceso de recuperación hace que el trayecto tenga cada vez más sentido. Una y otra vez, gracias».

F.M.

Crec que el que més et preocupa quan vas a un psico és pensar si connectareu. Quan vaig començar amb l’eli pensava que això era el més important.

Després del meu recorregut amb ella, m’adono, que el més essencial (sigui quin sigui el problema que t’ha portat allà) i la millor qualitat de l’eli, és que aconsegueix que posis paraules als teus sentiments, per poder-los raonar, entendre i tractar.

Amb l’eli la feina la fas tu. No et diu el que penses ni et dóna la solució al teu problema. L’eli et guia en el raonament d’entendre’t i escoltar-te a tu mateix, per portar-te/guiar-te al «com fer» o «com aprendre de les teves creences» i «com començar a viure d’una altra manera», pensant d’una forma més adaptativa, més fàcil i, en definitiva i més important, més feliç.

Mireia.

Inicié la terapia con Elisabet en un momento de crisis personal y profesional,  hasta el momento intentaba, sin éxito, sortear mis problemas en solitario. La primera sesión con ella fue también la primera vez que pude decir en voz alta mis problemas y mis miedos. A partir de esa primera sesión he ido trabajando sobre ellos, no resulta fácil pero con su soporte profesional y calidez personal he recuperado la confianza en que es posible.

Anónimo

La meva terapia amb l’Eli va començar a l’any 2013. En aquella epoca Jo portava molts anys amb trastorn alimentari i mai havia trobat com poder reconduir aquest tema.

Amb ella vaig assolir unes pautes d’alimentació, un altre perspectiva de mi mateixa i en conseqüencia vaig conseguir tenir llibertat en la meva vida i conducte en general. 

En l’actualitat tinc una vida feliç i normal, i encara que tinc l’alta, sempre que he necessitat qualsevol ajuda m’ha ofert el seu acompanyament facilment! 

Sempre amb un tracte molt proper, de respecte, profesionalitat i claretat.

AnNa

Vaig arribar a la Eli quan tenia 19 anys, en un moment en què em sentia totalmente colapsada per un trastorn alimentari que arrossegava des dels 15. Era el meu últim recurs, l’opció de demanar ajuda, i em sentia totalment indefensa davant del que em passava, dubtant de si podria o no sortir-ne mai i de si l’ajuda que demanava funcionaria o no. El primer dia, a la primera sessió, la Eli em va calmar explicant-me que molta gent se n’havia sortit, però que jo havia d’estar disposada a treballar molt. Tot i la meva por em vaig sentir prou valenta com per comprometre-m’hi, i poc a poc, setmana a setmana, mes a mes, allò que per a mi era un monstre va anar fent-se petit a mesura que aprenia estratègies per fer-li front i em feia forta. Un cop el meu trastorn alimentari va estar més controlat vem poder treballar moltes més coses. La Eli m’ha ajudat a fer-me forta, a veure’m forta i a trobar tot allò en què si que sóc prou bona com per ser vàlida. No era conscient de com de petita era fins que vaig arribar a ella i vaig poder veure’m gran. Eternament agraida d’haver trobat una psicòloga com ella.

Carol